Skal vi hjælpe dig? Skal du have nyt website, en ny brochure, et nyt navn eller logo?

Om os

Design Fordi er et lille designbureau – med et stærkt team. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder og organisationer med at nå deres forretningsmæssige mål – gennem simpel planlægning, ærlig rådgivning og grafisk design.

Du kan have de bedste produkter og de mest sympatiske historier. Men. Er du ikke synlig de rigtige steder, på den rigtige måde, så er der ingen, der hører dig. Det hjælper vi dig med.

Stil gerne krav.

Vi er bedst, når vi arbejder sammen med virksomheder og organisationer, der er passionerede omkring deres virksomhed og produkter. Vi indgår derfor kun samarbejder, vi selv tror på.

· Stiller du krav?

· Er du engageret?

· Har du sans for detaljer?

· Har du ambitioner, og tør du blive udfordret?

Så er vi (måske) et match. Lad os tage en snak om dit projekt.

Det skal give mening – det skal give værdi.

Hvad kan du forvente af Design Fordi?

Når du kontakter os, ved du sikkert allerede, hvad du leder efter. Måske er det et nyt website med en højere konverteringsrate? En brochure, der sælger. Eller måske et nyt navn og logo?

"Vi siger tingene, som de er. Også selvom det betyder, vi må sige nej tak til en opgave."

Hvis vi vurderer, at en opgave ikke har værdi for dig, siger vi nej. Kan vi se, at du får mere ud af at bruge dine penge på noget andet – så siger vi det. Og har vi et match – så er vi klar. Vi sætter os godt ind i din forretning, så vi forstår dine forretningsmæssige mål og din målgruppe. Det kan vi ikke gøre uden dig.

 

Her får du ikke vilde løsninger, som ingen forstår.

Vi elsker at gøre det komplekse enkelt. Og vi vælger hellere konkrete handlinger end smarte modeller. Hos Design Fordi kan du forvente ord og handlinger, der er til at forstå. Måske kommer det fra vores jyske opvækst? Men, hvorfor komplicere tingene? Markedsføring skal være til at forstå, og den skal give mening for dig og din forretning.
 

Mere process

Processen er vigtig. Vi arbejder med virksomheder og organisationer, der gerne vil høres og deltage aktivt i processen. Fordi det virker. 

Et samarbejde fungerer kun, når vi er i dialog og udveksler synspunkter. Når alle er involverede og har en fælles forståelse for projektet, bliver dit resultat bedst. 

 

Lars Thomsen

lars@designfordi.dk

Morten Lund

morten@designfordi.dk

Thomas Krusgaard Jakobsen

thomas@designfordi.dk
 

Pernille RYTTERSGAARD RØNN

pernille@designfordi.dk
 

Følg vores dagligdag på Instagram #designfordi